SUNAND

SUNAND Anglo Indian Restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 218 beoordelingen
18 mrt 2019 om 6:39 Behoorlijk prijzig eten.
13 mrt 2019 om 20:50 Heerlijk eten! Keurig optijd!
25 feb 2019 om 21:06 Kwaliteit goed, zoals we gewend zijn. Bezorging netjes, er werd voor de zekerheid contact opgenomen vanwege onzekerheid over het adres.
22 feb 2019 om 21:39 Zoals altijd! De beste indian good in noordwijk en omstreken!
16 feb 2019 om 20:59 Great food. Friendly staff. Mixup with the order. But resolved.
7 feb 2019 om 19:01 90 minuten moeten wachten op het eten. Netjes excuus voor gemaakt. Eten was heerlijk! Warm en vol van smaak. Top!!!!
28 jan 2019 om 10:11 Always delicious! We've been to the restaurant several times, so we were glad to see they now deliver to our place as well! Excellent service
26 jan 2019 om 22:29 lekker eten!
26 jan 2019 om 21:39 I've been a regular customer for several years now. I never made a review before. I've always had freshly cooked food of the finest quality. The flavours are exceptional. The food is amazing, high quality, hot and delivered by friendly staff who come f
22 jan 2019 om 6:46 Ik had 2 soorten curry besteld waarvan 1 met kip en 1 met lam. De lam was waarschijnlijk al een week eerder gebakken en opgewarmd in de magnetron. kip was ook niet mals maar kon er mee door. Ook had ik een bakje gamba`s, uitgedroogde stukken kauwgom.
16 jan 2019 om 22:03 Niet lekker; zou hier niet bestellen, zonde van je geld!
13 jan 2019 om 10:33 Zoals altijd, goede kwaliteit eten, binnen degelijke tijd afgeleverd.